Klantenbeoordeling: (9/10)
  040 - 78 200 89 | Stökskesweg 15 Bergeijk | info@100europartijen.nl
  • Registeren
  • |
  • Inloggen

Augustus; De vakantie weer voorbij

Augustus; De vakantie weer voorbij

Published at 30 August 2010 by westocklots

Velen zijn net terug van de vakantie. Heerlijk ontspannen, lekker eten en uitrusten in schitterend weer. We hopen dan ook van harte dat u er weer met frisse moed tegenaan kunt!

In de laatste nieuwsbrief hebben we al gemeld dat we gestart zijn met een nieuwe site, www.westocklots.com.

Hierop bieden we nieuwe producten, grotere producten en geweldige kortingen aan.

Omdat de winter voor de deur staat(zo voelt het misschien nog niet, maar voor u het weet is het kwik weer onder nul) hebben wij een aantal nieuwe haarden toegevoegd.

De Afuera Alto is de grotere variant voor op tafel, naast de bank, of op een bar. Met zijn indrukwekkende afmetingen(80 x 34.5 x 30 cm) is hij niet te missen en een echte eye-catcher in het interieur.

Ook voor aan de muur hebben we nu een grotere variant. De Afuera Mayora doet zijn naam echt eer aan, heeft een robuuste uitstraling, een grote vlam en is dan ook voor de echte ‘vuurliefhebber’ absoluut genieten. De Mayora vormt een imposante en prominente rol in het interieur en brengt sfeer én stijl op nog niet eerder vertoonde wijze samen.

Natuurlijk staat ook de ouwe vertrouwde Afuera weer in de spotlight. Naast onze aanbieding op www.100europartijen.nl van 6 stuks voor € 100 bieden we u ook een voordeel. Dus meer voor minder! Interesse in een scherpe aanbieding? Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste partijen?

Schrijf je dan nu hier in!