Klantenbeoordeling: (9/10)
  040 - 78 200 89 | Stökskesweg 15 Bergeijk | info@100europartijen.nl
  • Registeren
  • |
  • Inloggen

Nieuws

September; Kilootjes kwijt

Published at 30 September 2015 by westocklots

Bij de inschrijvingen een drukte van jewelste! (Op)nieuw sportabonnement(en) afsluiten; voor velen een bekend gegeven na de vakantietijd. En geen verkeerd idee ook!

Het is (weer) tijd om die kilo’s kwijt te raken. Het zomerse genieten heeft zijn tol geëist. Onze conditie weer op peil brengen en daarbij gaan wij jullie helpen. We zijn op zoek gegaan naar een product wat hieraan bijdraagt. Gemakkelijk in gebruik en waar je goede resultaten mee boekt.

We hebben hem gevonden; onze Gym Bola!

Voor de mensen welke de sportschool willen laten voor wat het is, om zich lekker thuis terug te trekken met het ‘herfst-achtig’ weer, hebben we ook goed nieuws:

We komen met een splinternieuwe partij in de decoratie én met twee nieuwe partijen voor in de keuken!

Kwaliteit en design zijn hierbij absolute key-words!

Voor de mensen welke zich terugtrekken in de keuken komen we met superdeluxe Wedgwood pannen. Een Stoompan en een Pastapan! Beide onmisbaar in elke keuken!

Als partij in de decoratie bieden we een strakke trendy schaal aan van chroom;

onze Acero!

Veel plezier met het bewonderen van onze nieuwe partijen………En succes met sporten!

April; Hoe sta jij er op deze zomer?

Published at 30 April 2014 by westocklots

Met onze nieuwe collecties zonnebrillen ben je helemaal klaar voor het zomerseizoen!

We hebben dan ook maar liefst 5 verschillende partijen samengesteld!

De diverse collecties zijn te bewonderen op 100europartijen!

Hier presenteren we een collectie gemengde zonnebrillen, een sportieve collectie, een collectie pilotenbrillen, professionele sportbrillen en een party collectie voor al je zomerse activiteiten!

Door het vergroten van onze inkoopkracht kunnen wij deze zomer onze partijen scherp prijzen en de kwaliteit is hoog.

Een totaal collectie waar we trots op zijn! Voor alle partijen geldt zoals van ons gewend; gratis verzekerde verzending!

Zomerklaar, zonbestendingén stijlvol voor de dag!

Tot ziens op 100europartijen!

Gegroet, Brameda,

Branco – Merijn – Daan

November; Sint stress!

Published at 30 November 2013 by westocklots

Sinterklaas en kerst komen er aan. De crisis lijkt maar weinig invloed te hebben op het uitgavepatroon van de consument. De Nederlandse klant geeft de komende weken naar verwachting zo’n veertig procent meer uit bij webwinkels dan in een normale periode. Dan spreken we hier nog niet eens over de omzet in de offline retail!

Daarnaast lijkt het er op dat de consument dit jaar eerder en zijn cadeaus verspreid koopt. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid tot gevolg hebben dat de presentjes iets duurder aangeschaft worden dan voorgaande jaren.


Last minute inkopen…

..Kun je nog doen bij ons! leuke cadeaus zoals de tasorganizer, onze glow potts of Philips speaker doen het gegarandeerd goed als cadeau! Buiten dat hebben we een uitgebreid assotriment aan smartphone en tablet accessoires beschikbaar, voor ieder wat wils!

Snelle levering en inclusief verzendkosten.. zoals u van ons gewend bent!

December; Partijen voor de donkere dagen!

Published at 30 December 2011 by westocklots

Nadat velen van ons de taak met bijbehorende stress op zich hebben genomen, een kerstpakket samen te stellen voor de collega’s, kunnen we de aankomende kerst tegemoet gaan!

Inkopen doen en de kerstboom optuigen. Een periode vol hectiek, maar voordat we het jaar afsluiten moeten we niet vergeten waar het echt om draait in het leven. Samenzijn met onze dierbaren.

Voortbordurend op die gedachte hebben wij zorgvuldig nieuwe partijen in het leven geroepen. Geen grote luxueze zaken, maar verfijnde speciale producten die het leven van jou én je dierbaren een stukje verwarmen.

Zoals onze magnetron knuffels. Met deze schattige beestjes bezorg je vele fijne momenten aan degenen wie je lief hebt! Even opwarmen in de magnetron en naast afgifte van langdurige warmte komt er ook lavendel vrij!

Met onze Polar elektrische deken stap je elke avond in een comfortabel warm bed. Ook een fijne gedachte!

En voor degenen welke buiten de kou trotseren kan je met onze wintermutsen deze kou volledig de baas!

Daarnaast hebben we een speciaal sfeerpakket samengesteld om de decemberavonden door te komen!

We hebben op onze website nog diverse nieuwe partijen en hopen dat er voor een ieder weer wat bijzit!

November; van kou tot Kerst

Published at 30 November 2011 by westocklots

van kou naar kerst!

Het heeft even mogen duren, maar hierbij ons verhuisbericht! Inmiddels zijn we volledig gesetteld op een nieuwe locatie in Valkenswaard, te weten bedrijvencentrum Delta welke ingericht is op onze ontwikkeling.

Voordeel voor onze klanten is nog snellere leveringen aangezien dagelijks onze transporteur zich hier meldt. Daarnaast is onze opslag aanzienlijk vergroot, waardoor we nog meer partijen op voorraad kunnen nemen.

Met ons vaste telefoonnummer zijn we tevens dagelijks bereikbaar tijdens kantooruren. Ook blijven onze mobiele nummers in stand voor alle lopende zaken.

Zoals jullie wellicht is opgevallen hebben we ook onze website in een nieuw jasje gestoken! Het resultaat mag er zijn.

Vele partijen zijn toegevoegd, de website is overzichtelijker geworden en het gebruikersgemak is toegenomen.
Veruit de meeste producten betreffen onze sfeerhaarden. Voor het consumentenassortiment kan je een kijkje nemen op www.miniopenhaard.nl Al deze modellen leveren wij B2B!

Laat je verassen door de eerste winterpartijen:

Voor degenen op zoek naar het perfecte kerstpakket vol bruikbare trendy interieurproducten: Bekijk onze Vacuvin Partij!

De Beardy’s! & De Warmte Knuffels:

We zien je graag terug op www.100europartijen.nl !

Juni; zonnebrillen!

Published at 30 June 2011 by westocklots
Zonnebrillen

Zonnebrillen; een gevarieerde collectie voor de slimme inkoper!

Deze collectie Zonnebrillen is een absolute buitenkans voor de alerte handelaar. Door het vergroten van onze inkoopkracht kunnen wij deze zomer onze partijen nóg scherper prijzen, de kwaliteit blijft hoog zoals u van ons gewend bent en dat werkt in uw voordeel.

De kwaliteit van onze brillen is prioriteit, maar daarnaast vraagt uw klant om nieuwe modellen.Een balans tussen vernieuwing herkenbaarheid is waar we naar op zoek gingen.

Sjaals

Unieke designs bij elkaar gebracht en gecombineerd op schitterende wijze!
Een prachtige collectie sjaals waar we trots op zijn!

Unieke designs bij elkaar gebracht en gecombineerd op schitterende wijze.
Deze sjaals zijn vrijwel allemaal vervaardigd uit hoogwaardige stoffen.
Daarbij komt u zowel 100% katoen als 100% zijde tegen.

Glow Potts

De LED gadget welke oplaadt door middel van zonnestralen!

De Glowing Potts zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en nemen (zon)licht op. Wanneer de zon onder gaat of de lichten uit komen deze Glowing Potts tot leven en geven een prachtige gloed af!

Een apart effect geven ze af aan terras of kamer. De Glowing Potts zijn volledig waterbestendig.Ze kunnen dan ook het gehele jaar door buiten blijven staan en je hebt er dan ook alle seizoenen plezier van!

Glow Potts

de sfeer mee naar buiten!

Het buitenseizoen is begonnen. De lijn mini openhaarden zat dan ook te popelen een échte buiten variant te presenteren. De Barroco is uitermate geschikt voor op terras en in de tuin en dat maakt dit de absolute topper voor buiten!

Met een prachtig motief geeft deze partij een stijlvolle touch aan uw buitenverblijf en biedt daarnaast vele zakelijke perspectieven.
De mogelijkheden zijn legio! Dat we de nieuwste trends opsporen is
bekend en ook hiermee zijn we daarin geslaagd.

Februari; Profiteren kan!

Published at 26 February 2011 by westocklots

Met velen van jullie hebben we de ontwikkeling van de Afuera op de voet gevolgd. Het succes wat hier rondom is ontstaan is mede te danken aan jullie. Sfeerhaarden voor op tafel en aan de wand zijn een begrip geworden op de Nederlandse markt en dat in zeer korte tijd.

Vele modellen zijn hierop ontwikkeld. Talloze varianten zijn beschikbaar in alle mogelijke soorten en maten. Deze trend blijft maar doorgaan. Wij zijn dan ook van mening dat elk huishouden in Nederland een sfeerhaard op tafel verdiend!

De grootste knaller blijft het tafelmodel, de Afuera. We willen jullie dan ook van deze unieke prijsprimeur als eerste op de hoogte brengen…
Per partij hebben we de aantallen verhoogd. Van 6 stuks naar maar liefst 8 (!) stuks! Per direct kan geprofiteerd worden van deze pakkans! Let wel: De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

Vanzelfsprekend zijn er prachtaanbiedingen voor grotere aantallen. We verzoeken je hiervoor een specifieke aanvraag op mail te zetten, dan zorgen we voor een voorstel op maat!
Bedankt voor de bijdrage aan dit succes! Laat de vlam branden!

Oktober; wintertijd komt

Published at 30 October 2010 by westocklots

31 oktober is het weer zover. De wintertijd zal zijn intrede doen en dat is goed nieuws voor de mensen welke maar al te moeilijk uit hun bed kunnen komen in de vroege ochtend.

In de zomer, wanneer het al vroeg licht, is hebben we daar een stuk minder moeite mee.

Echter in deze donkere dagen weten we gemakkelijk de ‘snooze’ functie van onze wekker te vinden en draaien we ons liever nog een keertje om.

Het leidt tot té laat uit bed, een haastig tot geen ontbijt, haasten in de file, problemen met parkeren. We kennen deze zaken wel. De oplossing ligt voor de hand. Eruit gaan als de wekker gaat.
Met onze Early Bird helpen we je hiermee! Naast zijn opvallende design is deze wekker uiterst functioneel! Lees er alles over op onze website en hoef nooit meer te snoozen.

Maar we presenteren meer gadgets:
Maak eens kennis met de Moodz, onze Glowing Potts, de Clockworkx en onze I-Video!

Allemaal direct te bestellen in onze webshop. Laat je verbazen door de nieuwste trends en kies de gadget van je voorkeur. Verder is het tot de wintertijd komt, gewoon nog even lekker vroeg op.

Augustus; De vakantie weer voorbij

Published at 30 August 2010 by westocklots

Velen zijn net terug van de vakantie. Heerlijk ontspannen, lekker eten en uitrusten in schitterend weer. We hopen dan ook van harte dat u er weer met frisse moed tegenaan kunt!

In de laatste nieuwsbrief hebben we al gemeld dat we gestart zijn met een nieuwe site, www.westocklots.com.

Hierop bieden we nieuwe producten, grotere producten en geweldige kortingen aan.

Omdat de winter voor de deur staat(zo voelt het misschien nog niet, maar voor u het weet is het kwik weer onder nul) hebben wij een aantal nieuwe haarden toegevoegd.

De Afuera Alto is de grotere variant voor op tafel, naast de bank, of op een bar. Met zijn indrukwekkende afmetingen(80 x 34.5 x 30 cm) is hij niet te missen en een echte eye-catcher in het interieur.

Ook voor aan de muur hebben we nu een grotere variant. De Afuera Mayora doet zijn naam echt eer aan, heeft een robuuste uitstraling, een grote vlam en is dan ook voor de echte ‘vuurliefhebber’ absoluut genieten. De Mayora vormt een imposante en prominente rol in het interieur en brengt sfeer én stijl op nog niet eerder vertoonde wijze samen.

Natuurlijk staat ook de ouwe vertrouwde Afuera weer in de spotlight. Naast onze aanbieding op www.100europartijen.nl van 6 stuks voor € 100 bieden we u ook een voordeel. Dus meer voor minder! Interesse in een scherpe aanbieding? Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Juli

Published at 30 July 2010 by westocklots

Zo hebben we twee speciale elementen toegevoegd. Enerzijds onze
€100 suprisebox welke bom en bomvol zit met diverse producten
uit ons assortiment.

Zonder meer de beste deal voor je €100 en altijd een verassing! Buiten deze leuke toevoeging kregen we vanuit onze klanten een
steeds grotere vraag om grote(re) partijen.

Speciaal voor deze klanten hebben we www.westocklots.com
in het leven geroepen.Het uitgangspunt is eenvoudig. De beste trends en gadgets waarbij
de aantallen flink oplopen! Vanaf € 250 per partij.

Hierbij worden tevens geheel nieuwe partijen samengesteld zoals onze City E-Scooter! Of onze handige Koffer Trolly!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan van het product van jouw keuze en laat je verbazen over deze extreme deals.

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste partijen?

Schrijf je dan nu hier in!