Klantenbeoordeling: (9/10)
  040 - 78 200 89 | Stökskesweg 15 Bergeijk | info@100europartijen.nl
  • Registeren
  • |
  • Inloggen

Betalingsmogelijkheden

Aangezien wij van 100europartijen.nl het belangrijk vinden dat er voor iedere besteller een betaalmogelijkheid is hebben we een grote diversiteit aan betalingsmogelijkheden geselecteerd. Hier onder een overzicht van de diverse mogelijkheden en de kosten van iedere optie.

Bankoverschrijving

De betaling zal worden verwerkt via een standaard bankoverschrijving. De klant zal automatisch een e-mail ontvangen met daarin alle nodige informatie om de overschrijving in gang te zetten. Zodra de betaling is ontvangen, zullen de producten in ons magazijn gereed gemaakt worden.

Ons bankrekening nummer voor betalingen is
ABN AMRO: NL74ABNA041.52.49.341 t.n.v. Brameda B.V.

Kosten: gratis

Visa

Visa is de nummer één credit card bedrijf in de wereld. Dit betekent een snellere service, de garantie van veilig betalen en je kunt direct gebruik maken van één van ‘s werelds meest vertrouwde elektronische betalingsnetwerken.

Kosten: € 0,10 + 3% van de bestelling (minimaal € 0,60)

Mastercard

Na Visa is MasterCard het grootste credit card bedrijf van de wereld. Dit betekent een snellere service, de garantie van veilig betalen en je kunt direct gebruik maken van één van ‘s werelds meest vertrouwde elektronische betalingsnetwerken.

Kosten: € 0,10 + 3% van de bestelling (minimaal € 0,60)

Maestro

Maestro is ‘s werelds meest uitgebreide debet betaalkaart. Maestro biedt real-time betaling en een directe melding aan ons indien de betaling voldaan is.

Kosten: € 0,10 + 3% van de bestelling (minimaal € 0,60)

PayPal

PayPal is een eenvoudige, snelle en veilige manier om online te betalen. Voor deze betaling kan een credit card, een bankrekening of het bestaande saldo van een PayPal-rekening gebruikt worden. PayPal is beschikbaar in 193 landen.

Kosten: € 0,30 + 3,5% van de bestelling

iDeal

Landen: Nederland

iDEAL is de meest populaire online betaalmethode in Nederland, met een 54% marktaandeel. Een iDEAL betaling is een real-time betaling direct van de bank van de klant naar 100europartijen.nl.

Kosten: gratis

Mister Cash

Landen: België

Mister Cash is de meest populaire online betaalmethode in België. Een Mister Cash betaling is een real-time betaling direct van de bank van de klant naar 100europartijen.nl.

Kosten: € 0,30 + 2,5% van de bestelling

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste partijen?

Schrijf je dan nu hier in!