Klantenbeoordeling: (9/10)
  040 - 78 200 89 | Stökskesweg 15 Bergeijk | info@100europartijen.nl
  • Registeren
  • |
  • Inloggen

Veel gestelde vragen

Veel Gestelde Vragen:

Q: Als ik een partij bestel hoe snel heb ik hem dan in huis?
A: Wij werken enkel met partijen uit voorraad. De verwachte levertijd is dan ook 1-2 werkdagen. Snel en correct leveren vinden wij belangrijk! Mocht een partij onverhoopt niet op voorraad zijn ontvangt u bericht over de levertijd.

Q: Komen er nog (verzend)kosten bij?
A: Nee, bij 100europartijen.nl zijn de administratie- en verzendkosten inbegrepen. De prijs zichtbaar op de website, is de prijs ex. btw. Daarnaast wordt de zending verzekerd verstuurd!

Q: Als ik een partij bestel, blijft deze dan voorradig in het assortiment?
A: Wij werken veelal met restpartijen welke eenmalig binnen komen, waarbij geldt: OP=OP. Daarnaast leveren wij tevens partijen regulier. Het voordeel; we zetten scherp in de markt, echter kunnen deze uitverkocht raken.

Q: Ik ben een consument, kan ik ook bij jullie bestellen?
A: 100europartijen is bedoeld voor de zakelijke klanten/ondernemers. Hierop zit geen controle, dus in theorie is het mogelijk als consument een partij te bestellen.

Q : Verkopen jullie ook partijen in grotere hoeveelheden?
A: Jazeker, bij bestelling kan gekozen worden voor meerdere partijen. Daarnaast hebben we een website online voor grotere hoeveelheden te weten www.westocklots.com Het assortiment hierop kan afwijken. Mocht er een product niet bijstaan, mail ons even.

Q: Is er een kwaliteitskeuring op de partijen?
A: Wij werken enkel met partijen waarvan wij volledig achter de kwaliteit staan en nieuw zijn. Alle partijen worden in ons magazijn gecontroleerd en ondergaan kwaliteitseisen alvorens deze verzendklaar worden gemaakt. Dit garandeert de beste prijs/kwaliteit verhouding online!

Q: Waar komen de partijen vandaan?
A: Wij gaan de gehele wereld af op zoek naar partijen op gebied van smartphone en tablet accessoires, , elektronica,  thema producten, fashion, care & cosmetica, producten voor in- en om huis. Er zijn diverse producten welke nog veel te weinig aandacht hebben gekregen op de Nederlandse markt. Daar zorgen wij voor!

Q: Graag wil ik betalen vanuit het buitenland, kan dat?
A: Jazeker, wij kunnen ook producten naar het buitenland verzenden.

Staat uw vraag hier niet bij? Gelieve onderstaand formulier in te vullen en uw vraag aan ons te stellen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen!

Velden die gemarkeerd zijn met * zijn verplicht.

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste partijen?

Schrijf je dan nu hier in!