Klantenbeoordeling: (9/10)
  040 - 78 200 89 | Stökskesweg 15 Bergeijk | info@100europartijen.nl
  • Registeren
  • |
  • Inloggen

Verzending

100europartijen.nl hecht veel waarde aan het goed afleveren van de bestelde artikelen. Iedere partij, elk product wordt met zorg verpakt in ons magazijn en vervolgens naar de klant verstuurd.

Afhankelijk van de eisen van de klant dan wel de inschatting bij ons in het magazijn zal worden besloten voor welk transport gekozen wordt. Wanneer wij versturen zijn er twee opties:

GLS:
Onze pakketten versturen wij verzekerd via GLS. Dagelijks komt deze transporteur pakketten bij ons afhalen. Op deze manier kunnen we snelle leveringen garanderen en zorgen dat de bestelde partijen snel uitgeleverd worden.

Kuehne Nagel:
Voor grotere zendingen maken we gebruik van pallettransport. Dit zorgt voor extra bescherming van onze partijhandel en natuurlijk ook voor gelijktijdige aanlevering van een en dezelfde partij. De pallets worden 3 keer per week bij ons afgehaald. De fijnmazige distributie kanalen van Kuehne Nagel zorgen over het algemeen voor overnight leveringen binnen Nederland.

Natuurlijk is het ook mogelijk de artikelen zelf af te halen bij ons, zodat je direct kunt beschikken over de mooiste partijen, en misschien een keer door ons magazijn heen kunt snuffelen om al onze producten te bekijken, wie weet zitten er nog meer pareltjes bij voor in jouw winkel dan wel marktkraam!

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste partijen?

Schrijf je dan nu hier in!