Klantenbeoordeling: (9/10)
  040 - 78 200 89 | Stökskesweg 15 Bergeijk | info@100europartijen.nl
  • Registeren
  • |
  • Inloggen

Wij kopen jouw partijen!

100europartijen.nl is reeds een aantal jaar actief op de Nederlandse markt als partijhandelaar. Dit betekent dat we continue op zoek zijn naar nieuwe partijen om ons assortiment op niveau te houden. Deze partijen kunnen bestaan uit zowel merk- als merkloze artikelen.

Alle restpartijen, stocklots, end-of-sale producten, overstocks, overproducties of producten die beschikbaar zijn als gevolg van een faillissement zijn interessant voor ons, zolang het consumentenartikelen zijn zoals elektronica, mode, fashion, persoonlijke verzorging, smartphone en tablet accessoires of gadgets.

Wij zijn geïnteresseerd in het volgende:

  • Restpartijen
  • Stocklots
  • End-of-Sale producten
  • Overstocks
  • Overproducties
  • Producten met transportschaden
  • Voorraden van failliete bedrijven

Stocklots en overstocks

Bent u een distributeur en wordt u geconfronteerd met een product welke in de loop der jaren is veranderd in een slow-mover? Bent u op zoek naar een oplossing voor uw overvolle magazijn? Bent u op zoek naar een oplossing voor uw partij seizoenartikelen welke niet verkopen omdat het niet hun seizoen is? Heeft u misschien oude collectie beschikbaar welke u wilt verkopen? Laat het ons weten.

Wij zijn in staat om te grote voorraden van u over te nemen, zodat u in staat bent om zowel financieel als logistiek ruimte te creëren om met nieuwe producten en kansen in uw markt aan de slag te gaan.

End-of-Sale producten en overproducties

Als 100europartijen.nl bieden wij een snelle oplossing voor elke merk eigenaar. Zelfs de oude collecties en langzaam converterende kleuren of modellen zijn interessant voor ons.

Wij kunnen u helpen bij de verkoop van deze producten door ze bij een compleet andere doelgroep onder ogen te brengen, ook al zitten er restricties op deze artikelen.

Wij begrijpen dat u als merkhouder dan wel distributeur graag uw merknaam of uw thuismarkt wilt beschermen. Wij zijn in staat om te werken met deze eisen en hebben de mogelijkheid te registeren waar wij de producten aan verkopen. Hierdoor houden wij er een hoge traceability op na.

Graag ontvangen wij uw voorstellen met betrekking tot overproducties en restpartijen. Wij zullen vervolgens snel een beslissing maken of wij u een aanbieding doen voor de betreffende partij. Indien we een akkoord bereiken gaan we over tot directe betaling en zorgen we dat de partij snel uit uw magazijn weg is.

Voorraden met transportschade:

Transport veroorzaakt veel schade aan producten, dit gebeurt elke dag. Vaak zijn de artikelen onderweg en gebeurt dit op de straat, in een vliegtuig of op een containerschip. Ben jij een schade-expert en op zoek naar een koper van deze consumentengoederen? Laat het ons weten en wij zijn bereid om u een passend bod te doen.

Voorraden van failliete bedrijven:

Als curator moet je de inventaris van een failliet bedrijf zien om te zetten in geld. Wij kunnen u daarbij helpen! Na ontvangst van de volledige inventarislijst zullen we indien mogelijk een bod doen op de beschikbare voorraden. We zijn in staat om snel te beslissen, onmiddellijk te betalen en de goederen af te halen binnen 48 uur.

Heeft u interessante voorraad beschikbaar is, stuur ons dan een e-mail (info@100europartijen.nl), met daarin alle informatie van de beschikbare voorraad, product informatie, beschikbare voorraden, foto’s en de prijs voor de totale voorraad.

Heeft u meer informatie over ons of onze werkwijze nodig? Stuur dan een e-mail naar info@100europartijen.nl of bel ons op +31 (0) 40 7820089.

Stuur ons nu je aanbiedingen!:

Velden die gemarkeerd zijn met * zijn verplicht.

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste partijen?

Schrijf je dan nu hier in!